снимка gerb.bgДепутатът от ГЕРБ Владислав Николов заяви, че напуска партийната група

...
снимка gerb.bgДепутатът от ГЕРБ Владислав Николов заяви, че напуска партийната група
Коментари Харесай

Владислав Николов от ГЕРБ напусна групата си и се обяви за независим

снимка gerb.bg

Депутатът от ГЕРБ Владислав Николов съобщи, че напуща партийната група и става самостоятелен. Това заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева при започване на пленарното съвещание тази заран, съобщи.

Заявката на Николов идва малко повече от месец преди парламентарните избори на 4 април. Мотиви той не е показал или най-малко Караянчева не заяви за такива.

" Прекратих участието си в ПП ГЕРБ и подадох заявление за овакантяване на парламентарната група на партията, тъй като не намирам същата сила, с която в миналото започнахме да работим. Партията за мен в никакъв случай не е била абревиатура, а идея, концепция и хора! Благодаря на всички, с които работехме дружно през годините! ", написа Николов на профила си във Facebook.

Последният депутат, който напусна групата на ГЕРБ в настоящия парламент е Джема Грозданова. Впоследствие стана ясно, че гя се е включила към групата към някогашния зам.-шеф на партията Цветан Цветанов, който след това учреди лична групировка – „ Републиканци за България ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР